top of page

MAAK KENNIS MET DE GIDSEN

Rob Heusinkveld - info@safari-joggen.nl - 06-223 880 23

Rob is samen met Gert-Jan de grondlegger & initiatiefnemer van Safari-Joggen. Initiatiefnemer, gepassioneerd gids & aanjager voor Safari-Joggen zijn, betekent meer en Rob begrijpt dat. De basis voor Safari-Joggen is samenwerken: met de natuurbeherende instanties, andere organisatoren van hardloopactiviteiten en diverse andere natuurclubs.

 

De prachtige samenwerkingsverbanden en ontwikkeling van de naamsbekendheid komen uit de koker van Rob. Iedere dag nog kijken we met plezier terug op de uitzendingen Van “Gelderse Koppen” van “Melk en Honing“en zijn we trots op “Het Leukste Uitje van Nederland 2014” namens NPO Radio 1. Maar belangrijker nog zijn de prachtige samenwerkingsverbanden die Rob heeft gerealiseerd: NatuurmonumentenRavon, Stichting Kinderdroomwens, Veluwe TrailXperience zijn organisaties die we niet allen een warm hart toe dragen maar die ook financieel kunnen meeprofiteren van ons succes…….

SJ6-klein-1025-1024x379.jpg
gert-jan.jpg

Gert- Jan Duis - gertjan@safari-joggen.nl - 06-215 858 93

Gert-Jan kan zichzelf de geestelijk vader van Safari-Joggen noemen. Tijdens de vele hardloop zwerftochten met mede gids Rob was hij het die het concept Safari-Joggen een naam, handen en voeten gaf. Naast grondlegger is Gert-Jan een enthousiaste gids die met veel passie en enthousiasme de groep over de Veluwe leidt.

Gert heeft een duidelijke voorkeur voor de langere afstanden en heeft ook veel kennis over de beesten en omgeving. Lopers die met Gert op pad gaan kunnen zichzelf gelukkig prijzen want hij is de gids met de meeste spots van de zeldzaamste diersoorten zoals boommarter, das en zwarte specht…….

erik.jpg

Erik Hesselink - erik@safari-joggen.nl - 06-395 612 78

Erik Hesselink is de bosbouwer van het stel. Eriks’ roots liggen in Twente maar inmiddels is Erik helemaal bekend met de bossen van de Zuid-Westelijke Veluwe.

Naast een verdienstelijk hardloper is Erik ook een uitstekende gids. Gezien zijn achtergrond als bosbouwer heeft Erik heel veel kennis over bosbeheer en weet hij veel te vertellen over  bomen, planten en landschappen. Kortom de lopers die met Erik op pad gaan zijn geluksvogels: zij hebben eigenlijk een 3-in-1 hardloopsafari: hardlopen, wild spotten en ook nog veel leren over de flora en het bos……………

Jurgen Harbers - jurgen@safari-joggen.nl - 06-532 654 96

Jurgen is de Achterhoeker van het stel en een echte allround gids. Door de achtergrond van Jurgen: Bos en Cultuurtechniek bezit hij net als Gids Erik een bovengemiddelde kennis van het bos en bosbeheer. Met groot enthousiasme kan Jurgen de groepen hardlopers rondleiden langs de mooiste en stilste plekken op de Veluwe.

Ook zijn getrainde oog voor de wildspot zorgt ervoor dat “zijn” lopers regelmatig oog in oog komen te staan met een wild zwijn, damherten of een roedel Edelherten. Een dingetje: Jurgen is geen ochtendmens dus groepen die met hem op pad gaan lopen altijd bij zonsondergang in de avond…

jurgen.jpg
bottom of page